lunes, 18 de abril de 2011

Tots junts camviem les coses: esport

TOTS JUNTS

CANVIEM LES COSES



Volem un poble on totes les persones tinguen oportunitat de practicar esport, independentment de l'edad de cada veí i veína de Beniarjó. La pràctica esportiva és sabut per tots que per als xiquets és imprescindible, cremar calories, creixer sans, amb hàbits saludables i agafar desde ben menuts afició per l’esport. Per a la gent gran es tant o més per tal d’evitar enfermetats com la diabetes o la hipertenssió. Per aixó i moltes coses més et proposem; TOTS JUNTS CANVIEM LES COSES.
Les mesures mínimes del camp de futbol obliguen als xiquets de Beniarjó a emigrar a partir dels 13 anys, el camp és la vergonya i la burla de la Safor (per als que és pensen que som l'enveja de la comarca, estan molt enganyats). Son molts els joves ( i cada dia més) de 13 a 25 anys que practiquen l'esport que els agrada i tenen que fer-ho fora del nostre poble, per que a Beniarjó, NO ES POT!!
I si vols utilitzar el camp de futbol, encara no es sap en qui hi ha que parlar. Serà com en tot “parla en l’Alcalde”. El problema és també el de sempre, qui sap aon està l’Alcalde? Uns diuen que a Valencia, altres que a Xàtiva, altres… Al poble mai està!!!
Si vols jugar al Padel, tens que apuntarte al torneig per que si no, oblidat de tindre pista. El poliespotiu deu ser primer per als veins donat que dels nostres impostos es paga. El passe es merament simbólit (ni el sou del conserge), del poble paguem 2 vegades i els de fora 1.
També esta el famós gimnás que tots esperem vore obert algun dia després de mesos diguent-mos que ja queda poc un frontennis i una pista d'squash on no els vindria mal una pasaeta, per que les parets estan plenes de forats e impedix la bona practica d'aquestos esports.
En la piscina, ens van prometre una millora substancial i un estudi per a fer una nova, però, bla,bla,bla,. La realitat es que aquesta intalació que amb diferencia és la més popular i la més utilitzada per els menuts, està vella, és antihigienica i menuda. No cal comparar en ningú, la piscina d’aci es poc més que una bassa de goteig. Ara sols nian recursos per al padel. Tindra alguna cosa a vore els gustos l’equip de govern?.
El descontent veïnal és de sobra conegut i patit per tots per aixo:

ENS COMPROMETEM EN TOTS I TOTES LES VEINES DE BENIARJÓ A:

1. RESTAURAREM I MILLORAREM LES INTALACIÓNS PER A UN ÚS CORRECTE I PRÀCTIC DE L'ESPORT. FAREM ÚS DE TOTES LES INTALACIÓNS PER A NO DESPERDICIAR-LES.

2. QUE TOTS I TOTES LES VEINES TINGUEN UN AMPLIA, VARIADA, ATRACTIVA I ASSEQUIBLE OFERTA ESPORTIVA QUE ELS SATISFAGA I ELS DONE VALOR AFEGIT VIURE AL NOSTRE POBLE.

3. ACTIVITATS ESPORTIVES DE 0 A 99 ANYS A L’ESTIU I A EL INVERN.

Mesures clares, transparent, sencilles, justes, que donen resposta, fàcils de complir si es te voluntat, nosaltres t’escoltem i el donem resposta, clara i ràpida.

TOTS JUNTS CANVIEM LES COSES.

SOCIALISTES DE BENIARJÓ.

No hay comentarios:

Publicar un comentario