miércoles, 6 de abril de 2011

TOTS JUNTS CAMVIEM LES COSES: EDUCACIÒ


TOTS JUNTS

CANVIEM LES COSES

Volem un poble on totes les persones tinguen les mateixes oportunitats, independentment del seu poder adquisitiu, d’aprendre amb una educació digna, variada, suficient, gratuïta i, sobretot, vàlida per a millorar laboral i socialment. L’Ajuntament en aquestos moments i després de 16 anys de Governar-nos el mateix, no dóna resposta a aquesta necessitat bàsica i imprescindible per a tots i totes. Per això i moltes coses més et proposem; TOTS JUNTS CANVIEM LES COSES.

Les últimes 4 legislatures han suposat per a les veïnes i veïns de Beniarjó la desaparició de l’Escola d’adults, que els xiquets quant ixen d’escola no tinguen ninguna oferta per part del nostre Ajuntament, s’han construït infraestructures, sí, però, el Govern ni sap ni té ganes de traure-li el suc a aquestes instal•lacions, ja que per a ells l’educació es per al qui se la puga pagar, quant ix d’escola o del treball qui en tinga.

Organitzen una escola d’estiu, nadal i pascua, que està bé, però, que a pesar dels molts impostos que paguem tots a l’Ajuntament, qui va, ha de pagar per a assistir. Després i fora d’això l’Ajuntament pensa que ja ho té tot fet.

Nosaltres volem que els xiquets que hi asisteixen a aquestes “escoles” vagen de forma gratuïta donat que els seus pares ja paguen molts impostos a aquest poble, l’Ajuntament està per a donar serveis, no és una simple oficina de recaptació.

En resum, què han fet al llarg d’aquestos anys els que ens governen en matèria educativa? La resposta és més que evident. RES!!.

El descontent veïnal és de sobra conegut i patit per tots per això:

ENS COMPROMETEM EN TOTS I TOTES LES VEÏNES DE BENIARJÓ A:

1. TOTES LES INICIATIVES DESTINADES A L’EDUCACIÓ i FORMACIÓ DE GRANS, JOVES I MENUTS DE BENIARJÓ SERÀ GRATUÏTA.

2. ORGANITZAR I DONAR EDUCACIÓ CONTINUADA A TOTS I TOTES LES FILLES DELS VEÏNS DE FORMA GRATUÏTA I SUFICIENT DURANT TOT L’ANY I TOTS ELS DIES.

3. QUE TOTS ELS JOVES DE BENIARJÓ EN PROBLEMES D’INSERCIÓ LABORAL PER FALTA DE FORMACIÓ L’AJUNTAMENT ELS DONE RECURSOS SUFICIENTS PER A FORMAR-SE.

4. QUE TOTS I TOTES LES ADULTES DE BENIARJÓ TINGUEN UNA AMPLIA, VARIADA I ATRACTIVA OFERTA FORMATIVA QUE ELS AJUDE A MILLORAR LABORAL I SOCIALMENT.

Mesures clares, transparent, senzilles, justes, que donen resposta, fàcils de complir si es té voluntat, nosaltres t’escoltem i et donem resposta, clara i ràpida.

TODOS JUNTOS CAMBIEMOS LAS COSAS.

SOCIALISTES DE BENIARJÓ.

No hay comentarios:

Publicar un comentario