viernes, 8 de abril de 2011

Tots junts camviem les coses: agricultura

TOTS JUNTS

CANVIEM LES COSES

Volem un poble on l’agricultura torne a ser una activitat rendible i font de riquesa, benestar, qualitat de vida, medi ambientalment sostenible però, sobretot, que siga una activitat atractiva per als més joves i no una activitat residual. L’agricultura a Beniarjó pot ser una activitat que ajude a la gent a passar aquestos moments de gran crisi sense passar necessitats. Per això i moltes coses més et proposem que: TOTS JUNTS CANVIEM LES COSES.

Els últims 16 anys de govern dels mateixos, a la Generalitat i a Beniarjó a suposat la roïna més absoluta per al llaurador valencià, la terra està siguent abandonada cada dia, la terra que a tantes generacions de Beniarjoners els ha ajudat a passar sense fam les diferents èpoques de penúria des de l’època musulmana, a Beniarjó sempre s’ha viscut de la terra, i ara la terra està convertint-se en la roïna de les famílies que continuem intentant portant endavant les nostres explotacions. No ens resignem a vore com el terme es deixa perdre mentre molta gent passa necessitats i gana.

El Govern Local en les promeses incomplides, falta de recolzament en moments claus, abandonament del terme, consentir irregularitats urbanístiques, … està llevant cada dia la il•lusió a la gent per la terra. Ja a l’any 2007 a les seves “45 propostes de futur” no hi havia cap referida al terme ni a l’Agricultura i així han complit, NO HAN FET RES! Al govern li dóna igual el que passe amb el terme.

Nosaltres pensem que el final d’aquesta crisi passa per la producció i l’explotació de la terra entre altres coses, estem observant experiències d’altres llocs per tal de dur a terme a Beniarjó, exitosses iniciatives enfocades per als llauradors a traure valor afegit de les seves explotacions.

Som molts més els que estimen el terme per això i amb il•lusió:

ENS COMPROMETEM EN TOTS I TOTES LES VEÏNES DE BENIARJÓ A:

1. TREBALLLAR FINS A L’EXTENUACIÓ PER A TROBAR SOLUCIONS PER AL NOSTRE TERME.

2. RECOLZAR ALS LLAURADORS QUE VOLEN I ESTIMEN LES SEVES EXPLOTACIONS PER A LLEVAR CÀRREGA FISCAL.

3. DONAR LA MÀXIMA SEGURETAT AL TERME I ALS QUE VIUEN AL TERME. MILLORAR EL SERVEIS MUNICIPALS QUE ESTAN AL CAMP.

4. MILLORAR LA XARXA VIARIA AL TERME I NO DONAR PER PERDUT NI UN PAM DEL TERME.

Mesures clares, transparent, senzilles, justes, que donen resposta, fàcils de complir si es te voluntat, nosaltres t’escoltem i et donem resposta, clara i ràpida.

TOTS JUNTS CANVIEM LES COSES.

SOCIALISTES DE BENIARJÓ.

No hay comentarios:

Publicar un comentario