viernes, 9 de abril de 2010

OPINIÓ "HEM DE LLUITAR"


Sóc un jove que pertany al col.lectiu que més ens afecta la crisi, ja que els oficis desapareguts estan molt lligats a la construcció, lloc on anarem a parar molts joves cridats per bons sous i sense necessitat d'experiència. Ara uns pocs anys després haurem d'ensenyar-nos altres oficis però de moment molts de nosaltres estem a l'atur a l'espera d'un nou model econòmic que ens done cabuda.

Pense que es el moment de mirar als rostres als polítics, no sols als ministres, diputats... també a l'alcalde i regidors del poble. És el moment de triar i d'implicar-nos, de l'única manera que podem, que és manifestant el vot el dia de les eleccions o be entrant a formar part dels diferents partits polítics o sindicats.

No podem estar demanant i denunciant als empressaris que no paguen a la Seguretat Social i acte seguit votar al PP donat que molts d'eixos empresaris militen en este partit i donen moltes aportacions per a sufragar la campanya electoral. Es més, la reforma laboral que defén el PP és eliminar la indemnització per acomiadar a un treballador.

Pense sincerament que és poc ètic, poc intel·ligent i,per descomtat, és la pitjor forma de superar esta crisi i acabar en l'acomiadament injust que està patint moltíssima gent. Els drets que tants anys ens han costat d'aconseguir als treballadors no podem tirar-los al pou de l'oblit tant fàcilment i sense lluitar. Tampoc és de rebut i hem d'alçar la veu davant la injusticia que suposa que la gent estudie durant anys en l'àmbit socio-sanitari cridats per l'oportunitat que representa la llei de la dependència.

L'última és que han llevat o allargat en el temps el pagar les despeses dels bono-residencia amb la conseqüència per al sector. En este sentit també arribarà l'hora de triar i sincerament s'ha de tindre en compte quines prioritats tenir, si que Camps vaja ben vestit i en Ferrari o que els postres majors estiguen ben atesos i la gent ocupada en un treball dignificant i noble, com és ajudar als que ho necessiten com a dret i no com a caritat.

Per a finalitzar vull parlar de dos coses del nostre poble. El responsable directe és el senyor Salvador Enguix, que no dic que no haja fet algunes coses bé, però són moltes més les que ha fet mal i les dos últimes son de "Jaimito".

És evident, el fem. El que no és pot fer és acusar a la plataforma de mala fe, encapçalar manifestacions en contra i a l'hora de la veritat, que és quant es vota si es fa o no la planta de transferències, el senyor Enguix vota a favor. La justificació que dona és que haguera guanyat el sí de totes formes no ens val. Però en este article no vull criticar ni atacar les opinions o accions de l'alcalde, si no dirigir-me a la gent que a pesar d'estes accions vota de nou i confia cegament en ell i li donen una darrere d'altra el seu suport. Arribat el moment ells seràn corresponsables.

Altra reflexió és el tema que més preocupa als espanyols segons tots els estudis, és l'atur. L'Ajuntament ha abandonat a la seua sort als aturats de Beniarjó. L'Ajuntament contracta amb empreses de fora, en la seua majoria, sense cap tipus de control ni cap tipus de mirament. No es preocupa de que estes empreses lloguen ma d’obra de Beniarjó a l'atur.


Alejandro Ruíz.
Militant del
PSPV-PSOE de Beniarjó

1 comentario:

  1. No sabia que Alex li pegaba a la Pluma.
    Tens Més raó que un Sant.
    Endavant.

    ResponderEliminar