viernes, 9 de abril de 2010

El Consell reté dos terços dels diners que ha rebut del Govern Central per a les persones dependents de la comarca de la Safor


Segons les dades, a 1 d'abril, de l'Observatori de la Dependencia que elaboren els Socialistes de la província de València, amb xifres oficials i una estimació sobre la base de la població, en la comarca de la Safor s'ha dictaminat a 3.564 persones depenents.
La secretària provincial de Benestar Social, Teresa Prieto, ha denunciat que el Consell ha rebut diners del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero per a estes persones, però només ha pagat a 1.250 pel que "està retenint indegudament dos terços dels diners que rep per a la dependència". Prieto considera "especialment escandalós que els dependents de la comarca que ja estan cobrant siguen la meitat de les 2.506 persones a les quals la pròpia Generalitat els ha reconegut el dret". La dirigent socialista ha retret al president de la Generalitat, Francisco Camps, i al conseller de Benestar Social, Juan Cotino, que "utilitzen els diners dels dependents per a suplir el dèficit econòmic de la caixa del Consell”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario