viernes, 9 de abril de 2010

El secretari general del PSPV, Vicent Mascarell, assegura que Beniarjó ha rebut dels dos plans E un total de 480.598 euros


El secretari general del PSPVPSOE de Beniarjó, Vicent Mascarell, ha retret a l'alcalde, Salvador Enguix, que ocultara als veïns les inversions que ha portat a terme el Govern central en el municipi des de 2009.

Mascarell ha assegurat que prova d'això són les obres del Centre Polivalent, en les quals l'alcalde va anunciar que invertiria els 290.000 euros del primer Pla E a condicionar la primera planta i la segona. La realitat, segons Mascarell, és que no s'han acabat les obres, que ja ha llevat el cartell del Pla E i que ha anunciat que les obres s'acabaran amb diners del Pla d'Actuacions Programades de la Diputació. "El que ens temem és que quan el Centre Polivalent estiga acabat vinga el president de la Diputació, Alfonso Rus, a inaugurar l'obra i s'atribuixca tots els mèrits, mentre que la major part dels treballs s'han sufragat amb els diners del primer Fons d'Inversió Local", ha remarcat el secretari general.

El dirigent socialista ha recordat que el Govern de José Luís Rodríguez Zapatero ha invertit en el municipi un total de 480.598 euros. Xifra que ix de la suma dels 290.995 del primer Pla E i els 183.458 del segon, segons ha explicat el càrrec socialista en aquest municipi de la Safor. Uns diners, segons Mascarell, que ha permès millorar les infraestructuras de Beniarjó i ha creat llocs de treball.

"Això demostra qui realment es preocupa pels ciutadans, perquè de l'anunciat pla Confiança del president de la Generalitat, Francisco Camps, ha resultat ser un engany", ha puntualitzat el secretari socialista local.

No hay comentarios:

Publicar un comentario