miércoles, 20 de enero de 2010

L’alcalde accepta que s’ubique la nova planta de residus a l’antiga fàbrica de Brodex


Els socialistes de Beniarjó s’o­posen a la ubicació de la nova planta de residus comarcal en els terrenys de l’antiga fàbrica de Brodex en la Font d’En Carrós i demanen a l’alcalde que diga quina és la seua postu­ra després d’haver acceptat la citada ubicació i d’haver secundat la manifestació de la majoría dels veïns del poble en contra de l’abocador.

El PSPV-PSOE considera que l’alcalde està anteposant la seua carrera política als inte­ressos municipals. “Si no no s’explica com després d’haver recolzat als veïns en la junta del Consorci de Residus votara a favor de que la planta es tras­llade prop de Beniarjó”. L’oposició explica que la vota-ció es va celebrar a finals de 2009 i que en aquell moment, com a justificació, Salvador Enguix es va excusar en que evi­tar la construcció tan prop del terme, concretament al costat del cementiri, del magatzem de Vicente Giner i de les escoles, no era una qüestió lligada a la votació, sino que el treball per determinar l’emplaçament es faria negociant amb les parts.

En canvi, el PSPV-PSOE de Beniarjó assegura que han pas­sat uns mesos i el mutisme sobre el tema envolta el muni­cipi. “El que no volem i no anem a consentir és que l’Ajuntament aprofite un moment de feblesa per a donar­nos la sorpresa de que final­ment tindrem el femer al costat de casa, de l’escola i d’una de les bases económiques del poble”, aseguren desde el Partit Socialista.

A més “volem saber quines són les negociacions que s’es-tan duent a terme i si hi ha altres alternatives damunt la taula. Volem saber si els nostres xiquets continuaran educant-se en un entorn saludable o rode­jats de rates. Tenim el dret de saber-ho i ho volem saber”. Els socialistes asseguren que no pararan fins a tindre una res-posta clara.

“Sabem que l’alcalde te les mans lligades, perquè te por de possibles represalies en la Diputació si haguera votat en contra en la junta del Consorci, però el nostre poble no es mereix un alcalde que actue d’eixa forma”, recalquen. L’edifici en obres del que serà el nou Llar dels Jubilitats .

No hay comentarios:

Publicar un comentario