miércoles, 20 de enero de 2010

DE “ENGUIX” A “INAGUREITOR”


El nostre benvolgut alcalde, Salvador Enguix, porta al voltant de set anys de desgovern i abandonament massiu de funcions a Beniarjó. Com no ha fet ni gestió ni poble, i sí enfilar-se de forma descarada al PP, en breu es transformarà en “Inaugureitor”. El carrer doctor Rico i Parc de Duart. “Inaugureitor”, que si tinguera o coneguera la vergonya, no deuria haver-se atrevit a muntar el show indecent i ridícul de portar a Rus i pagar en diners de tots orxata i fartons per a la inauguració. M'explique. Aquesta obra va ser la primera de la legislatura, que per a fer dos carrerons i mig van passar tres empreses sense cap tipus de control, i ara hi ha humitats a les cases i ja estan molts adoquins enfonsats allí i al parc.El Nou-vell Ajuntament. Aquesta obra s'ha emportat durant 12 anys tots els recursos extraordinaris del poble com la venda de sòl públic i moltes altres subvencions. Aquesta emblemàtica obra, que tardarà més que la Sagrada Família en ser finalitzada, cada quatre anys es promet que s'inaugurarà i mai passa. Per què encara no s’ha inaugurat? La resposta és clara: “Inaugureitor” té por, ja que l’obra tindrà al ser acabada acumulats uns sobrecostos que ja numerarem el dia que s'acabe, però de segur que superen el 20% del previst. Damunt, és menut,fosc, gelat, contaminant, nopràctic, car de mantenir i,sobretot, insegur.El polisportiu. Menys pàdels privats i reservats per al tinent d’alcalde i més piscines per a tots! “Inaugureitor” ara ens vindrà en un nova pista de padel i un gimnàs que ja veurem. Si el desgovern municipal i autonòmic tinguera clares les seues prioritats i sabera planificar el gimnàs de l'Escola tindria accés des del Polisportiu, ja que fora d'horari escolar és per a ús del poble segons la llei, i els diners del anunciat gimnàs serien per a una piscina nova, convertible i climatitzada per a tots.
Llar del Jubilat. Ja podem donar gràcies a José Luís Rodríguez Zapatero de que el poble compte amb estes instal.lacions, perquè si a “Inaugureitor” no li poses dates, no acaba mai les obres. Dic açò perquè, com tots sabem, l’únic que li ha preocupat aquestos set anys al PP hasigut controlar i silenciar a les associacions i col·lectius,lluir i aparentar i per últim desprestigiar al diferent.
“Inaugureitor” ja té un pla per a guanyar a 2011 i es intentar comprar i silenciar als que no opinen com ell, inaugurar coses innecessàries, mal fetes, mal gestionades i planificades. El seu lema i el dels seus socis de govern en 1995 era que l'Ajuntament no estava per a alimentar a ningú i van llevar les famoses paelles del 9 d'Octubre, però 14 anys després sols fa que pagar orxata, fartons i autobusos per a convidar a dinars amb diners de tots.
Per dignitat no al xantatge de “Inaugureitor”!

No hay comentarios:

Publicar un comentario