jueves, 13 de agosto de 2009

Plan E


Des del govern d'Espanya, el president Rodríguez Zapatero ha fet una aposta valenta i decidida per tal de mobilitzar recursos públics per eixir de la crisi. Aquesta iniciativa s'anomena Plan –E.
Al nostre poble els diners d'aquest pla 290.438 €, vora 50.000.000 milions de les antigues pessetes, es dedicaran, per votació unànime de tots els grups municipals, a la construcció d'un centre social polivalent al solar municipal de la Plaça Palau.
El Pla sols demana:
1. Que les obres comencen i acaben en l'any d'inici de l'obra.
2. Que traga persones del atur
3. Que el projecte es puga fer amb la subvenció atorgada.
El govern Popular del nostre poble no ha complert aquestos punts:
1. Les obres van endarrerides i tenim seriosos dubtes que s'acaben en aquest any
2. No hi ha, de moment, cap veí del poble treballant a les obres
3. L'alcalde proposa invertir 4 xavos més per fer-se la foto amb Rus o Camps i per fer-nos creure que ho paguen ells, quan hi ha recursos suficients per fer l'obra completa.

Des del PSOE local proposem:
1. Accelerar el ritme de les obres per acomplir els terminis
2. Treure veins de Beniarjó de l'atur per treballar a les obres.
3. Acabar l'obra en els fons adjudicats i, en cas de poder aconseguir-ne més d'altres administracions, dedicar-les a altres projectes d'interès per als veïns.

PLA CAMPS

Després de tota la propaganda encara estem en la mateixa fase: propaganda.
No hi ha cap assignació pressupostària, i encara més, veiem difícil que hi haja si tenim en compte el deute de la nostra Comunitat Autònoma. Encara hi ha problemes en la llei de dependència, moltes escoles arreu de la Comunitat en barracons, i un llarg etc. de coses realment importants per solucionar.
XÉ QUI SAP, POTSER ENS FACEN UNA SUBSEU OLIMPICA AL POBLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O UN CIRCUIT DE ................................ VES TU A SABER, EN LES PRIORITATS DEL GOVERN DE CAMPS NO HO SABREM MAI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario