jueves, 13 de agosto de 2009

Nova executiva local del PSPV-PSOE Beniarjó


La nova executiva està composada per gent jove compromesa amb els nous temps, temps de compromís, solidaritat i canvi. Canvi en les polítiques totalitàries i d'esquenes a la ciutadania. Amb una visió de present i de futur dinàmica, on les coses es parlen i solventen amb participació, debat i consens i no per mitjà de pactes entre cavallers de dubtosa naturalesa i transparència.
El nostre treball d'ací a les eleccions de 2011 s'enfoca des d'una òptica fresca, amb respecte al passat però sense lligams que ens obliguen a no alçar la veu quan observem les injustícies i amb clara perspectiva de canvi amb les formes i continguts de la política a Beniarjó. Volem dinamitzar la relació del PSPV-PSOE de Beniarjó amb les associacions i els veïns, convidant-los des de la proximitat i la il·lusió a participar de forma activa al nostre projecte de canvi al 2011.
No volem el canvi perquè sí, pensem de manera sincera que a Beniarjó cal una revitalització de les institucions públiques ja que, segons la nostra forma d'entendre la vida pública, els partits no poden tindre un paper assumit, ja siga des del govern o des de l'oposició on a menor oposició, major desgovern.
El partit de govern duu 14 anys al poder i després de tants anys ja tenen assumit que el poble són ells i sovint confonen els verbs, les formes, les actituds, les prioritats i, sobretot, per a què estan ahí. Confonen governar amb manar, proposta amb imposició, assumpció de responsabilitat amb excuses peregrines, benestar dels ciutadans amb benestar dels propis i, sobretot, millorar la qualitat de vida dels beniarjoters i beniarjoteres amb millorar el seu manteniment econòmic.
Els socialistes de Beniarjó en el nostre mitín de les eleccions municipals de 2007 ja vàrem advertir que el candidat del Partit Popular i Alcalde sols volia guanyar les eleccions per utilitzar el vots dels veïns de Beniarjó per llançar-se a l'estrellat dins del seu propi partit i ser diputat provincial, tot siga dit, ningun veí el va votar per a aquest càrrec. A l'endemà, l'Alcalde al seu mitin i de traje: “jo em pose el traje per a parlar de Beniarjó” ( no sabem qui li'l va pagar ni si té factures), va negar per tres vegades, com St. Pere al Nostre Senyor, que ell no deixaria Beniarjó en mans de ningú i que exerciria com a alcalde les 24 hores del dia. Dos anys després de desgovern i abandonament massiu de les responsabilitats, jutgen vostés mateix el resultat.
Perquè en política no val tot, a Beniarjó ens mereixem un alcalde escollit pel poble que a més de ser, estar, parèixer, semblar, creure-s'ho i cobrar com a tal quan tant sols s'és un ximple tinent, abans t'has de presentar a les eleccions i que el poble el vote perquè sinó són ells qui es boten, amb B, al poble.
Per tot el anteriorment esmentat i per moltes coses més, encetem aquest nou temps de socialisme amb tots i per a tots convidant-vos a participar en les activitats, butlletins que de forma periòdica editarem i el nostre blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario